Monday, March 22, 2010

How high can you go?

Asia mitä olen välillä pohtinut, on lyhyet naiset ja korkokengät. Puhutaan nyt siis naisista pituudeltaan kutakuinkin 160 ja alle.

Eikä pohdintani siis todellakaan liity siihen, voivatko lyhyet naiset käyttää korkoja, vaan lähinnä siihen miten korkeita ja mikä näyttää ihan oikeasti hyvältä. Varmaan useamman vastaus tähän olisi, että ihan miten korkeita tahansa, onhan lyhyellä varaa sitä lisäpituutta niillä koroilla hankkia. Niin no, tottakai mitä vaan voi käyttää, mutta henkilökohtaisesti en ole vakuuttunut siitä, että näyttäisin esimerkiksi alla olevissa Topshopin platokiilakoroissa erityisen hyvältä. Tuntisin itseni varmaan pukeutumisleikkejä leikkiväksi pikkutytöksi, joka on käynyt äidin vaatekaapilla :) Sellaiset korot näyttäisivät koivissani jotenkin suhteettoman korkeilta, jopa koomisilta. Mittasuhteet ovat minulle jotenkin erityisen tärkeitä, kiinnitän niihin aina huomiota. Siksi varmaan korkeimmat korkoni taitavat olla 9 senttiset. Vaikka myönnettävä on, ajatus siitä, että voisin tiirailla maailmaa lähempänä sitä 170 sentin rajaa, on aika kutkuttava.

Mahdankohan olla ainoa lyhyenläntä ihminen, joka edes uhraa tälle aiheelle ajatuksen? Hupaisaa on, että myös pitkät naiset taitavat miettiä, kuinka korkeat korot jalkaansa kehtaa laittaa. Mutta eri syistä tietenkin. Ollapa ihan keskipituinen, silloin voi varmaan jalkaansa vetästä lähes mitä vaan :)


Image and video hosting by TinyPic

Kengät: Topshop

Nyt kun pituudesta ollaan puhuttu, niin voin siirtyä aasinsillan avulla seuraavaan aiheeseen. Eli, tein tänään jotain sellaista, mitä en olisi ikipäivänä uskonut tekeväni. Jouduin ilmeisesti tilapäisen mielenhäiriön uhriksi koukatessani H&M:lla sukkiksia hakemassa (ei ollut tosin kokoja), koska mukaan tarttui lopulta vaaleanharmaa maxihame. Maxi on mitta, mitä olen pitkään karsastanut. Tämä hame tosin jäisi pidemmällä ihmisellä jonkin verran nilkkojen yläpuolelle, joten mun päällä helma loppuu juuri tasan nilkkoihin. Hame ei siis ole mikään maatalaahaava tapaus, ja on leikkaukseltaan kapeahko. Ehkä juuri siksi se ei ollutkaan päälläni niin armoton kuin kuvittelin. Vaaleaan yläosaan yhdistettynä se ehkä jopa hieman pidentää.

Tai sitten olen vain edelleen sen mielenhäiriön alaisena. Kuvailen hameen tässä joku päivä, niin voitte sanoa tuomionne. Onneksi ei ollut kallis...

No comments: