Thursday, March 18, 2010

Miten nämä blogit "aloitetaan"?

Heippa. Hyppäsinpä minäkin tähän blogijunaan. Ja vieläpä tyyliblogi! Tai joku sinnepäin. Aikamoista. Mutta kivaa, kun on vihdoinkin se oma pieni nurkka bittiavaruudessa, jossa voi ihan vapaasti temmeltää.

Tuon loisteliaan alkutervehdyksen jälkeen voikin mennä suoraan asiaan. Eli siihen jo käsitteeksi muodostuneeseen 'päivän asuun'.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Jakku: H&M / toppi: Acne / farkut: H&M / kengät: Nilson

Raitajakku on tuore löytö H&M:ltä. Raitakuosi osui silmiini rekiltä jo kaukaa, pääni sisältä kuului *naks*, ja rynnin lähes hullun kiilto silmissä rekille. Harmikseni sain kuitenkin huomata, että jakusta oli enää kokoja 38-42 jäljellä (oma kokoni on 34-36). Tietenkin. En kuitenkaan halunnut luovuttaa helpolla, sillä kyseinen vaatekappale suorastaan huusi nimeäni. Nappasin siis koon 38 ja painelin sovittamaan. Ja kuin ihmeen kaupalla jakku näyttikin päälläni hyvältä, eikä lainkaan siltä että se olisi vaan liian iso. Kaiken lisäksi H&M:llä oli (on ehkä vieläkin) kampanja, jossa kaikista takeista ja jakuista sai 10 euroa alennusta. Hintaa tälle veijarille jäi siis alennuksen jälkeen 14,95. Ei siinä sitten tarvinnut ostopäätöstä sen enempää pohtia. 

Parasta tässä jakussa on kyllä ehdottomasti pystyraidat. Raitakuume on iskenyt kyntensä myös minuun, mutta perinteinen vaakaraita on vaan valitettavasti tällaiselle vertikaalisesti rajoittuneelle tapaukselle jokseenkin haasteellinen. Sen sijaan pystyraita toimii jo huomattavasti paremmin.

Alla oleva toppi on muuten tämä yksilö Acnelta, josta on kovaa vauhtia muotoutumassa yksi luottovaatteistani. Sopii moneen asuun ja on ihanan pehmeää materiaalia. 

Nyt painelen nukkumaan, katsotaan mitä tuleman pitää tämän blogin suhteen.

1 comment:

Regret said...

Löysin blogisi aivan sattumalta, mutta uteliaisuuteni heräsi. Jään mielenkiinnolla odottamaan minkälaisen blogin saat aikaiseksi :)

Ps. Käyhän kurkkimassa omaa blogiani ;>