Monday, March 29, 2010

oh, hello

Jäi sitten tänään väliin niin luento kuin kangaskauppakin, sillä sain taas nukuttua vain pari tuntia. No, ehkä huomenna jaksan kangaskauppaan asti.

Piristykseksi yritin surffailla netin vaate/kenkäkauppojen sivulla, mutta tämäkin muuttui raivoisaksi täydellisten kiilakorkojen metsästämiseksi. Olen nyt siis saanut päähäni, että tarvitsen joko nudet, vaaleanharmaat tai konjakinruskeat kiilakorot, joissa ei olisi juurikaan vartta eikä muitakaan remmejä nilkkojen kohdalla. Ja ihan reippaalla korolla. Arvatkaa vaan, miten vaikea tehtävä tämä voi olla. En siis löytänyt täydellisiä kenkiä. Ironista kyllä, mutta lähimmäksi pääsivät nämä Jeffrey Campbellin Mary Roksit.

Image and video hosting by TinyPic


En nyt kuitenkaan ajatellut käyttää näihin 150 euroa, varsinkin kun kenkiä kuulemma saa vasta huhti-toukokuussa. Täydellisten kiilakorkojen metsästys siis jatkuu. Lohdutuspalkintona bongasin kuitenkin nämä tapaukset Forever21:ltä:

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Nuo ylemmät on itseasiassa aika lähellä sitä mitä metsästin, miinus ne kiilakorot... Mutta on nuokin kivat, eikä tuollaiset korot näytä yhtä helposti möhköiltä näin lyhyen ihmisen jaloissa. Nuo alemmat tapaukset on sitten muuten vaan aika muikeat. Molemmilla hintaa 24-28 dollaria, ei huono!

Olen kyllä aika pitkälti sitä mieltä, että Forever21:n paras tarjonta löytyy nimenomaan kenkien ja asusteiden puolelta. Vaatteet ei nettisivuilla sytytä, ja itse liikkeissäkin olen joutunut kaivelemaan että löydän jotain kivaa, jos löydän. Paras bongaus lienee ehdottomasti jo aikaisemmin esittelemäni harmaa jakku. Josta puheenollen, huomasin sivuilla surffatessani, että jakkua löytyy myös nuden värisenä (!!!). Sisäisesti riemusta pomppien menin klikkailemaan sitä ostoskoriin ja... ja pienin koko jäljellä on M. Hitto. No, ehkä en tarvitse samaa jakkua kahdessa eri värissä..

-

I've been surfing on the net, trying to find the perfect wedges for spring/summer. The light grey Mary Roks wedges by Jeffrey Campbell came the closest, but they are sold out everywhere. So my search for wedges still continues.. But as a consolation prize I'm thinking about ordering those two pairs of shoes from Forever21. They are both quite lovely, I imagine the nude pair will make even my legs look long :D

3 comments:

ladyam said...

Hei, ihan näin aiheeseen liittymättä mietin osaisitko auttaa. Kun tein tilauksen tonne complexgeometriesille, niin kauanko sulla on kestänyt toimituksessa? Tilasin tän kuun alussa eikä oo tullut muuta ilmoitusta kun kiitos tilauksesta. Pelkään että se paketti on juuttunut johonkin tulliin. Eli hjälp!

Tuuli said...

Hmm, en nyt tarkalleen muista kauanko toimituksissa kesti, mutta toisella kerralla en myöskään saanut tilausvahvistusta. Paketti vain tupsahti sitten eräänä päivänä kotiin :D Mutta eiköhän siinä kanssa muutama viikko mennyt.

ladyam said...

Turhaan pelkäsin, tänään se sitten tupsahti ihan varoittamatta :D ja oon NIIN tyytyväinen :)