Thursday, March 25, 2010

oh, yesterday

En jaksanut eilen enää postata varsinaista päivän asua. Niin, en siis juoksennellut tuolla loskassa pitkä hame päällä kuitenkaan.Image and video hosting by TinyPic


Bleiseri: Forever21 // Silkkipaita & vyö: Zara // Hame: H&M // Kengät: Nilson


Taas tuo sama bleiseri, mutta minkäs teet kun se on vaan niin helppo vaate. Nukkuisinkin varmaan tuo päällä jos vain voisin. Huomasinpa myös, että olen ollut täysin jumittunut noihin Nilsonin nilkkureihin. Johtunee varmaan siitä, että ne ovat tarpeeksi tukevat tuolla jääsohjossa kävelyyn, mutta silti tarpeeksi nätit. Yritän kuitenkin jatkossa antaa huomiota myös muille kengilleni.

Nyt alan työskentelemään erään pienen DIY-projektin parissa, johon liittyy mesh-kangas. Palaillaan.

-

Yesterday's outfit. Wearing the Forever21 blazer again, but it's just so easy to throw on with almost everything. I'd probably sleep in it too, if I could. I also seem to be stuck on those lace-up booties from Nilson. I think it's because they are sturdy enough to survive the icy slush all over the streets in Helsinki, but are still very pretty. I'll try to give my other shoes some action too from now on.

Now I'll start working on a little DIY project involving mesh fabric.

Blazer: Forever21 // Silk shirt and belt: Zara // Skirt: H&M // Shoes: Nilson

3 comments:

strangeways said...

Tää asu on jotenkin kivan harmoninen ja rento, tykkään.

Löysin ihan äskettäin sun blogin, jään seuraamaan mielenkiinnolla :---)

Petra said...

aivan ihana asu!:)varsinkin toi silkkipaita:)

Tuuli said...

strangeways: kiitoksia, ja tervetuloa :)

Petra: kiitti! luulen että tuosta silkkipaidasta tulee yks mun kevään/kesän lemppareista, toimii ilman vyötä mekkonakin :)