Sunday, March 28, 2010

paint it black

Huh, olipahan viikonloppu. Nukuin perjantain ja lauantain välisenä yönä todella huonosti, ehkä noin 3-4 tuntia kaikkiaan. Lauantaina väsyttikin sitten ihan kamalasti, ja töitä vielä siihen päälle. Väsymyksestä huolimatta lähdin töistä suoraan ulos, ja piti sitten tietty olla pilkkuun asti baarissa. Voin sanoa, että tänään on olo aika jännittävä, eikä ajatus tunne juoksevan sitten lainkaan.

En tiedä teistä, mutta itselläni on aina väsyneenä sellainen olo, ettei mikään asu tai vaatekappale näytä päällä hyvällä, ja eikä mikään muutenkaan ole omassa ulkonäössä juuri oikein. Tänään oli juuri sellainen päivä, joten päälle tulikin sitten vetäistyä pelkkiä mustia luottovaatteita sen enempää miettimättä. Vaikka en tähänkään asuun ole oikein tyytyväinen, mutta voisi tilanne kai huonompikin olla.

Ignooratkaa bloggaajan väsynyt naama ja erittäin huono hiuspäivä.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Toppi: Acne // Farkut: Nudie // Neuletakki: JC // Kengät: Gardenia


Top: Acne // Jeans: Nudie // Knit: JC // Shoes: Gardenia


Nyt painun nukkumaan, aamulla taas töihin ja sieltä vielä luennolle. Jos ehdin, käväisen kangaskaupassa. Mulla olisi aika monta ideaa, mitkä odottaisi toteuttamista. Pääsiäislomakin tulossa...

-

I'm super tired after the weekend. Slept really badly between Fri and Sat, but still went out after work on Sat and stayed until the bar closed.

Don't know about you, but when I'm really tired I feel like no outfit looks good on me. Therefore today I just threw on items that I like to wear often. I'm still not satisfied with this outfit, I feel like I look super short and wider than usual. But I guess it could be worse. Ignore my tired face and really bad hair day.

Now off to get some sleep. I'll try to go buy some fabrics tomorrow, I have lots of ideas I could work on during Easter holidays!

2 comments:

Mirette said...

Jee sulla on kiva tyyli. Lisäsin litsoille :)

Tuuli said...

Jei, tervetuloa seuraamaan! :)