Friday, March 19, 2010

Second hand

Vaikka tyylini onkin enimmäkseen suht yksinkertainen, tykkään myös heittää sekaan vähän oudompiakin vaatekappaleita. Niiden löytämiseen kirpparit ja second hand -kaupat ovat aika omiaan. Tänään kävinkin tonkimassa UFF:in rekkejä, ja mukaan tarttui muutama yksilö.

Image and video hosting by TinyPic

Helmenharmaa kauluspaita, hieman läpikuultavaa materiaalia. Koko on 42, mutta paita toimii kevyen ja laskeutavan materiaalin ansiosta loistavasti oversized-versiona.


Image and video hosting by TinyPic

Kuviollinen paita. Tämä on taas niitä tapauksia, jotka vaikuttaa aluksi todella oudoilta, mutta toimiikin yllättävän hyvin. Tästä tuli jotenkin kesäinen fiilis, voin jo kuvitella miten kesän hellepäivinä (ja niitähän on tulossa, ok) yhdistän tämän vaaleisiin farkkushortseihin ja lierihattuun. 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Leviksen (tummat) ja Crockerin (vaaleat) farkut, jotka molemmat ehdin jo tuunata shorteiksi. Tummat pidin muuten entisellään, vaaleisiin raastin nuo reiät.

Image and video hosting by TinyPicJoo. Siis en nyt tiedä oikein itsekään. Lyhyt, musta samettipaita, jossa on rinnuksissa jotain todella erikoisia härpäkkeitä kiinni? Siis mitä. Jokin tässä kuitenkin kummasti vetosi, paidan malli oli päällä aika hauska. Mietin ensin että ottaisin nuo härpäkkeet pois, mutta taidankin jättää ne siihen, sillä ne ehkä vetävät paidan kaikessa mauttomuudessaan niin överiksi, että se on jo melkeinpä hieno. Ilman niitä paita saattaisi olla vaan yksinkertaisesti kamala. Mutta saa nyt nähdä tuleeko tuota käytettyä.

Image and video hosting by TinyPic

Lopuksi vielä nappasin mukaan ilmeisesti käyttämättömän H&M:n ruskean nahkavyön kahdella eurolla. Jes!

Semmosta tällä kertaa. Shortsit ei taida ihan vielä päästä päälle, paidat - ainakin tuo kauluspaita - varmaan jo pian.

3 comments:

ladyam said...

Apua, ihanaa että kommentoit mulle, sun blogis vaikuttaa tosi ihanalta! Pitää ehdottomasti jäädä seuraamaan :)

Tuuli said...

ladyam: Voi kiitos, kiva kun haluat tätä seurata! :)

Anonymous said...

Wau. Ihanan persoonallisia vaatekappaleita, joista varmasti taitava saa yhdisteltyä hienoja kokonaisuuksia.
-Emilia