Saturday, March 20, 2010

Virtuaalista ikkunashoppailua.

Olen ollut nyt kolmena peräkkäisenä viikonloppuna enemmän tai vähemmän kipeänä. Viime viikolla vuorossa oli kurkkukipu ja kuume, nyt kurkkukipu on tehnyt paluun. Kuumetta ei ole, ainakaan vielä. Olo on silti aika surkea, eikä sitä pukeutumistakaan ole oikein jaksanut miettiä. Tänään lampsin töihin vaan harmaissa farkuissa, isossa neuleessa ja kumppareissa (jotka ovat olleet viime päivinä se ainoa oikea kenkävalinta). Kun ei itse jaksa panostaa, voi surffailla netissä haaveilemassa siitä, mitä päällensä haluaisi oikeasti laittaa.

Näihin mm. iskin silmäni tällä kertaa:

Image and video hosting by TinyPic

Neule Topshop Boutique. En ole vieläkään löytänyt täydellistä mustaa, väljää neuletta, mutta tämä saattaisi olla juurikin sellainen. Hinta n. 60 euroa, ja tilaus on harkinnassa.


Image and video hosting by TinyPic


Musta minihame Acne. Mustan neuleen lisäksi olen etsinyt täydellistä mustaa minihametta, jossa ei ole kovin korkeaa vyötäröä ja joka ei ole trikoota. Tämä Acnen hame kyllä täyttäisi kaikki kriteerini, ja kokojakin on verkkokaupassa vielä jäljellä. Valitettavasti tämä kustantaa 170 euroa, joka on ehkä hieman suolainen hinta näin äkkiseltään. Toisaalta, jos hame on juuri niin täydellinen kuin miltä se näyttää, niin maksaisi se ehkä hintansa takaisin vuosien käytössä. Kokovalinta kyllä hieman mietityttää. 34 olisi varmaan pituudeltaan se sopivin, mutta koska lantioni ei ole reisiini nähden kovin suuri, pelkään että hame olisi liian tiukka reisistä (tämä ongelma minulla on Zaran hameiden kanssa, jossa jo koko S on liian napakka jos kangas ei anna periksi, vaikka reiteni eivät todellakaan ole absoluuttisesti mitenkään isot). Jos siis tilaan, ja joudun vaihtamaan toiseen kokoon, häviän silti ainakin 30 euroa postikuluissa. Jos tämän postauksen nyt joku lukee jolla olisi kokemusta Acnen alaosien mitoituksista, niin olisi kiva kuulla kokemuksia!

Image and video hosting by TinyPic

Shortsit myös Acnelta. Näitä olenkin katsellut jo jonkun aikaa, mutta koot ovat mustista olleet loppu. Nyt niitä taas olisi, hurraa! Hinta 95 euroa. Tosin jos hameen päädyn tilaamaan, niin nämä saavat kyllä jäädä, ei vain ole varaa.


Image and video hosting by TinyPic

Pitkä toppi/mekko (unisex-malli) complexgeometries. Ah, mikä voisikaan olla parempaa kuin periaatteessa hyvin yksinkertainen lyhyt mekko, joka kuitenkin näyttää aika jännältä? Niinpä. Tämä ihanuus maksaa 105 dollaria, eli näillä valuuttakursseilla selkeästi alle 100 euroa! Valitettavasti kuitenkin koko XS on loppu kaikista väreistä, ja ainostaan vaaleanharmaata löytyy S-koossa. Hitto. Pitää vain kytätä ja odottaa että koko tulisi jossain vaiheessa taas myyntiin. Tai sitten lähetän puljun omistajalle mailia, jossa anelen että tekevät noita lisää. Olen pari kertaa tilannut tuolta vaatteita, ja olen ollut tosi tyytyväinen!

Image and video hosting by TinyPic

Niin ja jos jollakin on ylimääräiset 320 euroa, annan mielelläni uuden kodin myös näille Acnen Pose-kengille. Läählääh.

Aika mustanpuhuvia nämä löydöt, mutta ei kai se väärin ole.

3 comments:

erika said...

Toi toppi-/mekkojuttu on ihana :) Acnella on muutenkin tosi kivoja vaatteita, harmi ettei hinnat oo kovin opiskelijaystävällisiä :<

ladyam said...

Itelläkin ois sellanen musta jännä luottotunika hakusessa, sellanen mikä menee farkkujen tai sukkisten kans ja on simppeli ja helppo. Ja kiitti tosta complexgeometries vinkistä, näyttää tutustumisen arvoselta verkkoputiikilta :)

Tuuli said...

erika: Onhan toi Acne kyllä semmonen merkki, ettei sieltä ihan joka päivä voi vaatteita ostaa. Mutta on ne kyllä niin ihania, että välillä ihan mielellään satsaakin :)

ladyam: Ole hyvä vaan, mielelläni saatan ilosanomaa tuosta merkistä! :D