Tuesday, April 6, 2010

!

Image and video hosting by TinyPic

Kuva needsupply.com

Surffaillessani tuolla Needsupply -nettikaupassa (ihan tutustumisen arvoisen oloinen sivusto, btw), satuin bongaamaan tuon erään mallitytön tatuoinnin, ja ihastuin siihen heti. Mitään niin ihanaa en sivuilta muuten löytänyt, että olisin tilaukseen laittanut (kaikesta niin ihanasta oli koot loppu), mutta tuo tatska kelpaisi kyllä! En tietenkään ole tuota kopioimassa, mutta kieltämättä erityisesti tatuoinnin paikka viehättää... Hmm.

Mitkäs on muuten teidän kanta tatuointeihin, nappaako vai aiheuttaako inhon väristyksiä? Ei varmaan jäänyt epäselväksi mikä oma kantani on, mutta toistaiseksi en ole ottanut kuin yhden. Toisaalta se on suht kookas ja aika näkyvällä paikalla (kesäisin). Jos kiinnostaa, yritän kuvata sen tässä joku päivä.

-
I was surfing at Needsupply.com, and the tattoo on one of the models caught my eye. For some reason I really love it, and got me wanting something like that myself. Of course I won't be copying that tattoo, but I'd love to have something in that area of the arm. 

What do you guys think of tattoos? No one probably needs to guess what I think, but so far I have only taken one. It is, however, large-ish and on a visible spot (during summer at least). If you're interested in seeing it, I'll try to take some pictures.

6 comments:

matkalla said...

Kyllä juu siis kiinnostaa nähdä tatuointisi. :)

Annu said...

Aina tatuoinnit kiinnostaa. Itselläni kaikki säästöt ovat pääsääntöisesti huvenneet tatuointeihin. Enkä tiedä parempaa sijoitusta. ;)

susa said...

on kyllä järjettömän siisti toi tatuointi :o etenkin paikka, tollainen kuitenkin semisti huomaamaton, mutta silti esillä. enkä ole ennen ainakaan ite törmännyt tatuointiin tossa kohtaa! itse himoitsisin käden sisäpinnalle kuvaa mutta saa nyt nähdä uskallanko lähteä ikinä ottamaan, kipukynnys kun on sellainen että pyörryin ottaessani korvanreiät :D

Tuuli said...

susa: Heheh, tatuoiminen kyllä sattuu omasta mielestäni vähemmän kuin lävistäminen. Mutta okei, tuo käden sisäpinta on kuulemma aika herkkä kohta. Väitän silti, että tatuoiminen tuntuu enemmän nipistelyltä, kuin kunnon kivulta. Lisäksi se iho myös vähän turtuu prosessin edetessä. On myös mahdollista käyttää puuduttavaa voidetta tatuoitavaan kohtaan, mutta mielestäni se pieni kipu kuuluu asiaan, jälkeenpäin adrenaliinit virtaa :)

Essikatariina said...

Toi tatuointi on kyllä tosi kiva, ja tosi hyvässä paikassa. Olis tosi kiva nähdä myös oma kuvasi, tatuoinnit kun iskee aina ;)

Irene said...

upee tatska! ja paikka on kyllä loistava.