Sunday, April 25, 2010

in black and white

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Mekko hameena: Asos // Neuletakki, laukku ja vyö: second hand

Dress as a skirt: Asos // Knit cardigan, bag and belt: second hand


Ulkoilutin tänään Asokselta tilaamaani maksimekkoa, tosin tänään se palveli hameena. Vaikka mekko onkin malliltaan arkinen, tuntuu edelleen jotenkin hassulta pitää täyspitkää mekkoa arkena. Totuttelen hiljalleen.

Takkina palveli tänään uusi villaneuletakki UFFilta, laukku samaisesta putiikista.

-

I wore my maxi dress from Asos today, although this time I used it as a skirt. I did that because I still feel a bit weird about wearing a full-length dress on a casual day. But I'll get used to it, I think.

I also wore my new vintage knit cardigan and bag. Love them.

4 comments:

ladyam said...

Joo miekään en oo osannut laittaa vielä omaani oikeasti päälle, tuntuu jotenkin oudon juhlalliselta :D Mutta kyllä se vielä, niin ihana se on.

Maria said...

Anteeksi mut saanko kuolata tälle asulle iha naurettavan paljon O_O IHAA. Eikun, (hyvä typo), IHANA.

Mä kans meinasin laittaa juhlallisuuteen pitkän maksin, mutta vältin, kun huolestuin siitä, että korkojen kanssa helma olisi ollut jo turhan lyhyt... ;o Pitääks mun nyt hankkia toinen maksimekko korollisia päiviä varten ;)

Tuuli said...

ladyam: Mä ajattelin ensin totutella maksimittaan pitämällä tuota mekkosta tolleen hameena, ja eiköhän sit viimeistään kesällä osaa sitä mekkonakin pitää :) Ehkä pitää kokeilla laittaa ensin matalat kengät kun sitä mekkona pitää... hmm.

Maria: Lupa myönnetty! :D Mutta kiitos paljon, lämmittää mieltä tollaset kommentit :)

Mäkin mietin tota mekon pituutta, koska petite-mitoitus siis oikeasti oli petite mitoitus! Itseasiassa mä avasin mekon alareunan, jolla siihen sai pari senttiä lisäpituutta :D Kyllä se mekkona jää ehkä edelleen vähän lyhyeks jos oikein korkeat korot on jalassa. Mutta kyllä se vielä noiden 8-senttisten kanssa menettelee (mekkona se ei oo tosin aivan yhtä pitkä mitä se tossa kuvassa hameena on).

Tuuli said...
This comment has been removed by the author.