Wednesday, April 7, 2010

New in

Ja tänään puolestaan saapui Acnelta tilaamani jutut. Hieman alkoi jo hävettää, kun lähetti oli täsmälleen sama kuin muutama viikko sitten.. Krhm, ai miten niin tilaan usein Acnelta? No joo, oikeasti tämä oli vasta toinen kerta tänä vuonna, ja aikaisemmin olen tainnut tilata kerran tai kaksi.

Tässä tilauksessa kaikki oli kyllä juuri niin täydellistä kuin odotinkin. Piristi mukavasti päivää näin pienen kevätflunssan keskellä. Tällaista paljastui siis paketista.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Aka. Se Täydellinen T-paita. Oikeasti, täydellisen mallinen ja laskeutuu ihanasti. Olisi pitänyt tilata samantien ainakin mustana...

Image and video hosting by TinyPic


Puolihihainen t-paitamekko. Juuri sellainen loistava perusvaate, jonka voi huoletta heittää rennosti päälle vaikka kouluun, tai asustaa siistimmäksi iltamenoihin. Malli on sen verran pitkä päälläni, että tuon kanssa voi käyttää vyötä ilman että peräsin vilkkuu. Perfect!

T-paidan vetäisin päälleni samantien, joten sitä luvassa päivän asun muodossa, joka läsähtänee eetteriin joko tänään illalla tai huomisen puolella. Nyt töihin käymään, heippa!

-

My order from Acne arrived today. I was a bit embarrassed, as the UPS guy was the same one who delivered my last order from Acne a few weeks ago... What do you mean I order from Acne a lot? *cough* Honestly though, this was only the second time this year, and before the first one it had been a while.

Anyway, everything was as perfect as I thought they would be. The dusty pink t-shirt is absolutely perfect, the model is just right and the material is amazing. I should've ordered this in black too... The grey t-shirt dress is such a great basic piece that can be worn either in relaxed way or accessorized for a night out. It's also long enough to wear with a belt without having to worry about my backside showing. Perfect!

I wore the t-shirt today, so I'm going to post some outfit pictures tonight or tomorrow. Now I have to go to work, see you!

6 comments:

Anonymous said...

Paljonko sulla tuli Forever21-tilaukselle postimaksuja? Entäs jouduitko maksaan tulleja?

Regret said...

Mistäkö yleensä tilaat vaatteesi? Miulla olis siulle postausehdotus, nimittäin TOP10 eniten käyttämäsi vaatteet/asusteet :)

Maria said...

Mulla on käyny sama lähettimies varmaan neljästi nyt tän talven aikana ja toiselta lähettifirmalta sama nainen varmaan sen samat neljä kertaa xD. Samat tyypit autoilee näitä Hervannan lähetyksii vaan... :D Nyt on alkanut jo vähän hävettää.

Tuuli said...

Anonymous: Itseasiassa noi Forever21:sen postikulut oli ihan älyttömät tänne, n. 44€ O_o. Jos olis tilannu jonkin verran pienemmällä tai suuremmalla summalla, niin olis ollut joku reilu 30€. Kimppatilaus jonkun kaverin kanssa ei välttämättä ole yhtään huono idea.

Regret: Hmm, jos tosiaan tilaan netistä, niin useimmiten varmaan Topshop, Acne, Asos, sillon tällöin complexgeometries ja urban outfitters. Ja pidän tuon ehdotuksen mielessä, ei lainkaan huono idea :)

Maria: Mitäköhän ne lähetit meistä ajatellee? :D

Anonymous said...

Joo kattelinki netistä jo, että postimaksut on melkoiset:D Jouduitko siis maksamaan vielä tullimaksuja? Jenkeistä tulevat paketitha jää usein tullin haaviin...

Tuuli said...

Ei siis tosiaan tullut tullia ollenkaan.