Tuesday, April 6, 2010

On sale

Forever21:sen kenkätilaukseni saapui tänään, oli yllättävän vikkelää toimintaa. No, valitettavasti kuitenkin toiset tilaamistani kengistä ovat yksinkertaisesti liian suuret jalkaani, vaikka otin koon 6 (pitäisi vastata kokoa 36).

En viitsi kuitenkaan palauttaa niitä, koska veikkaan että postikulut jenkkilään olisi jo niin suuret, ettei näin halpojen kenkien palauttamisessa ole järkeä. Päätin siis myydä ne eteenpäin, eli nyt lähtis ihanat kesäkengät halvalla!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Eli, nämä ovat virallisesti kokoa 36, mutta sopivat varmaan paremmin pienehkön koon 37 jalalle. Eli jos kengänkokosi on välillä 36/37, tässä on tilaisuutesi! Kenkien materiaalina on siis canvas, ja korkoa löytyy n. 10 cm. Myyn nämä hintaan 20€, sisältäen postikulut (Suomen sisällä). Maksoin näistä siis itse 27 dollaria, eli n. 21€ plus postikulut.

Jos kiinnostaa, laita sähköpostia tuuli.littlepurpleroom@gmail.com. Kengät menee ensimmäiselle ilmoittautuneelle.

Tilauksen toiset kengät sen sijaan ovat rakkautta huimasta 11 cm:n koroista huolimatta. Kesällä voin sitten pyöräillä (kävelyn minimoimiseksi) pitkin kaupunkia istumaan iltaa ystävien kanssa. Ja jos on tarkoitus tanssia, otan mukaan vaihtokengät.

Tässä pieni sneak peek:

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Regret said...

Nuo kengät on kyllä aivan i-ha-nat! <3 Olisipa miulla muutamaa kokoa pienempi jalka niin ostaisin heti siulta pois :)