Monday, April 12, 2010

Today

Tänään päälle eksyi tällaista. Uusi Acnen mekko pelasti kun ei vaan jaksanut miettiä asua, ja hattu pelasti huonon hiuspäivän. Yritän huomenna vierottaa itseni edes hetkeksi tuosta hatusta. Tässä yhteydessä haluan muuten esitellä yhden kaikkien aikojen lemppari second hand -löydöstäni, eli tuon ensimmäisessä kuvassa esiintyvän konjakinruskean repun. Paksua ja kaunista nahkaa, juuri sopivan yksinkertainen malliltaan, ja hinta oli 12 euroa. Rakkautta.

Ja hei tyypit, kommentoikaa ihan rohkeasti näihin postauksiin, olisi tosi kiva vähän tietää kuka tätä blogia lukee ja oppia teitäkin tuntemaan :) Ehdottakaa myös, mitä juttuja haluaisitte tässä blogissa nähdä.Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Mekko: Acne // Vyö: Zara // Korut: 2 x Forever21, tuunattu "sulka"koru H&M, taideopiskelijoiden putiikki Aucklandissa

Dress: Acne // Belt: Zara // Necklaces: 2 x Forever21, "feather" necklace modified H&M, art students' shop in Auckland
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Takki: H&M // Bleiseri: GT

Jacket: H&M // Blazer: Gina TricotSeuraa tunnustus. Kävi sitten niin klassisesti, että kuvien ottamisen jälkeen kun olin tekemässä lähtöä, kummartuessani ottamaan laukkua lattialta, tuo pisin koru otti kiinni sukkahousuihini. Ei liene vaikeaa arvata mikä oli lopputulos. Ja luonnollisesti nuo oli viimeiset ehjät ohuet sukkikset mitä mulla oli. Jouduin siis lopulta laittamaan jalkaani pilkkusukkikset. Toimi se asu ihan kivasti niidenkin kanssa, mutta kyllä ketutti.

Haluaisin nyt käyttää hetken avautumiseen siitä, miten ilmeisen mahdotonta on löytää yksiväristä, yksinkertaista kevyttä trikoohuivia, jossa ei ole mitään ylimääräistä hörspömpylää kuten hapsuja, rypytyksä, pitsiä yms yms. Auroran jokunen päivä sitten esittelemää Twist&Tangon kermanväristä huivia ei tietenkään ollut enää Aleksi13:ssa jäljellä. Ja kyllä, olen kierellyt myös miesten osastoilla. Aika ei ole ilmeisesti otollinen huivien suhteen hyvin yksinkertaisesta estetiikasta pitävälle naisihmiselle. Hei oikeesti, ei me kaikki haluta tosi söpöjä pastellipashminoja, glitterillä höystettyjä pitsi/rypytysunelmia tai eläinkuosia! Eikä edes välttämättä raitaakaan. Ei tässä kai auta muuta kun lampsia kangaskauppaan ostamaan itseään miellyttävää trikookangasta huiviksi.

-

I wore my new Acne t-shirt dress today, it's so comfortable and soft. The hat saved yet another bad hair day, but I promise I will try to not wear it everyday... Also, in the first pic I'm holding one of my best vintage finds, a leather backpack! The leather is so pretty and sturdy, and the design is just simple enough for me. Oh, and it cost only 12 euros. Love it.

And people, don't hesitate to comment on my posts, I'd very much like to know who is reading my blog and get to know you guys a bit too :) And do feel free to suggest things you'd like me to post about.

12 comments:

susa said...

ite oon ollut niin onnekas tapaus että oon onnistunut kaivamaan yksvärisiä yksinkertaisia huiveja kirpparilta ja vielä ihan tappohalvalla. siihen hyvä kirppisonneni sit ilmeisesti on päättynytkin, mitään muuta houkuttelevaa en ikinä löydä. esimerkiksi tommoisia sun reppusi kaltaisia ihanuuksia voisi ilmestyä vaikka heti vaatekaappiini, kiitos

oot kyllä älyttömän tyylikäs

Allegra said...

Käyttämäsi värisävyt ovat upeita, ihan mielettömän kauniita ja toisiinsa sointuvia. Murrettuja, ei tummia, mut kuitenkin kirkkaita. Sydän. Ja konjakinruskea on ehkä maailman kaunein väri - ainakin asusteissa. :)

Aleya said...

olaa just to let you know you don't translate things into english without a reason.
love your enthusiasm and the simplicity and how it all fits together!
mucho love,
aleya

Emilia said...

En ymmärrä miksi oletetaan että kaikki naiset janoavat vaatteisiinsa ruutua, raitaa, pilkkuja, kuvia, kuvioita, olkatoppauksia, nauhoja, pitsiä, ynnä muuta härpäkettä. Miesten osastolta tekee mahtavia löytöjä, nykyään onneksi myös pikkuruisten teinipoikien kokoisina, joten naispuolisetkin voivat löytää sieltä jotakin istuvaa ;) Onnea huivin etsintään!

Zionnah said...

Sun tyylis on jotain niin upeaa! 8)

Anonymous said...

Seppälässä näin tänään yksivärisiä trikoohuiveja ilman ylimääräisiä höysteitä!

Ulrika said...

Järkevää komenttia on vaikea aina keksiä. Voisin tähän sanoa ihan yleisesti että selasin blogisi läpi ja tykkään tyylistäsi :)

Tuuli said...

susa: Heh, no reppuani en ehkä huiveihin vaihtaisi, mutta voisin kyllä välillä ottaa tuollaista kirppisonnea! :D Tuntuu että noita vintagelaukkuja multa löytyy jo joka nurkasta...

Allegra: Kiitos! Jep, moni asia ei voita kauniin konjakinruskeaa nahkaa, etenkin jos se on vielä vanhentunut arvokkaasti.

Aleya: Thank you so much! :)

Emilia: Sanos muuta!

Zionnah: Voi kiitos :)

Anonymous: Kiitos vinkistä, pitää piipahtaa siellä!

Ulrika: Onhan se kyllä joo välillä :) Ja kiitos! :)

THE DIVINITUS said...

i like it. the leather jacket with draped scarf looks so good.

Glamour Bbey. said...

Every look of you is beautiful!

Tuuli said...

THE DIVINITUS: Thanks! Love your blog by the way. :)

Bbey: Aw, thank you!

kamikaze said...

taidan tietää millaista huivia haet. niitä ei tosiaan ole liikaa tarjolla. kurkkaa american apparellilta. sieltä löytyy sekä tuubia, että tavallista.