Friday, May 7, 2010

Do-it-yourself inspiration

Miksiköhän aina kun olisi aikaa tehdä kunnon asupostaus onkin sateista ja kylmää, eikä voi/viitsi laittaa päällensä sitä mitä haluaisi? Asuni onkin tänään aika mitäänsanomaton, tarkoitettu pitämään lämpimänä ja kuivana, joten asupostausaikeeni lässähtivät nyt hieman.

Sen sijaan tarjoan teille uusimman kuolauksen kohteeni Acnelta.

Image and video hosting by TinyPic


Yksinkertaista, mutta niin kaunista. Valitettavasti en tällä hetkellä raaski enkä voikaan maksaa 190 euroa pikkumustasta, mutta onneksi tuon mekon idea on aika helppo toteuttaa myös itse. Varsinkin kun Acne ystävällisesti esittelee mekkosesta myös suuntaa antavat piirustukset!

Image and video hosting by TinyPic


Taidankin ottaa tämän projektiksi kunhan tentit ovat tältä keväältä ohi...

-

I love that dress from Acne, but unfortunately I cannot cough up 190 euros for a single dress right now. However, I think it would be rather easy to make something similar at home, especially as Acne also has some sketches of the dress up at their website! :D I think I will try this soon.

1 comment:

Anonymous said...

Hehei, mitäs täältä löytyikään! Paljon suomalaisia (ei aina niin laadukkaita..) blogeja lukevana voin kertoa että sun blogisi on HUIPPU. Pidän paljon sun tyylistä, ehkä koska se on niin samantapainen kuin itselläni hehe. Ja mä olisin ainaki kuolannu kauteudesta vihreenä vieressä ton edellisen postauksen takin nähdessäni :) Jes, tää blogi menee ehdottomasti kirjanmerkkeihin ja samoin toi mekko tän aika toivottoman ompelijan testattavaks. Ei täs muuta, mo. :)

Veera