Thursday, May 20, 2010

new in

No, enpä ole ehtinyt kuvata Weekdayn ja Monkin avajaisasuani. Tenttirutistuksen jälkeen kaikki vapaa-aikani on yllättäen mennyt kesästä nauttimiseen. Haluan ottaa kaiken irti lämmöstä ja auringosta, kun loppuviikosta kuulemma taas kylmenee. Tänään ennen töitä ehti kuitenkin ottaa kuvan päivän asusta, ja samalla tulee esiteltyä myös yksi Weekdayssä heti keskiviikkona tekemästäni hankinnasta. Muutakin toki tarttui mukaan niin Weekdaystä kuin Monkistakin, mutta tämä on kyllä ehdoton suosikkini (ja muuten ainoa kollaasin jutuista mitä löysin). Pienellä kukkaprintillä varustettu shortsihaalari tulee epäilemättä olemaan yksin tämän kesän lempparivaatteistani. Materiaali on vilpoista ja ilmavaa, joten kuumallakaan ei paahdu. Tällä pärjää myös asusteita vaihtamalla vaikka rannalta iltarientoihin, ja puistossakin voi istua miten huvittaa pelkäämättä että vilauttelee jalkoväliään. Lisäämällä varustukseen sukkahousut ja pitkähihaisen pärjää myös viileämmillä keleillä. Täydellinen kesähepene siis, sanon minä.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Haalari: Weekday MTWTFSS // Kengät: Jeffrey Campbell // Vyö: Zara
Jumpsuit: Weekday MTWTFSS // Wedges: Jeffrey Campbell // Vyö: Zara


Ja eläköön ei-enää-niin-siskonmakkaroilta-näyttävät koivet!

-

After my exams I've just been enjoying the summery weather here in Helsinki, so therefore the lack of posts. Today before work I had some time to take an outfit picture finally!

I got this floral jumpsuit from the new Weekday store here in Helsinki among a few other things, but this is probably my favorite. It's the perfect summer garment. The material is light and flowy, and with different accessories I can wear it anywhere, at the beach or at a club. And I can sit on the ground at a park however I want without having to worry about anyone seeing my crotch :D

7 comments:

Anonymous said...

ihana shortsihaalari!! paljonko sillä oli hintaa? :)

Glamour Bbey. said...

Hay dear blogger!
How are you? I'm glad that I've visited this blog! She's lovely.

Please, check mine too & maybe we can follow eachother!
Love, Cindy.

Tuuli said...

Anonymous: Taisi olla 40e :)

Annika said...

ihana haalari! mullakin olis haalarit ja jumpsuitit tän kesän ostoslistalla

Susu said...

Haalari näyttää kyllä kivalta. :)

Tiina said...

Viiletit niin kovaa vauhtia Monkin kassalta pois etten ehtinyt pysäyttää ja moikata. Näytit kivalta :) Ja kadehdin noita reisiä!

Tuuli said...

Annika: Kiitti, shortsihaalari on kyllä mielettömän kätevä vaate!

Susu: Kiitos :)

Tiina: Ai harmi, olis ollu mukava jutella ihan livenäkin! Mulla on kuulemma tapana viilettää paikasta paikkaan kuvainnollisesti laput silmillä, tällä kertaa taisi olla kiire tuhlaamaan rahojani sinne Weekdayn puolelle :D