Tuesday, May 11, 2010

simple as pie

Ilmatieteen laitos voisi jo päättää, millaista keliä haluaa tänne Helsinkiin ennustaa. Ensin luvattiin yli +20, sitten tänään se vaihtui +13:sta (!!!), ja viimeksi kun katsoin niin olikin taas luvassa noin +20. En uskalla katsoa mikä on tilanne nyt. Toisaalta mullahan on maanantaina ja tiistaina tentit, joten salaa jopa toivon, että on kylmä. Eipähän sitten harmittaisi niin paljon istua kotona kirjojen ääressä.

Päätin eilen että lähden Ruisrockiin, la-su setillä ajattelin mennä. Oikeastaan vaan sunnuntai kiinnostaa (Regina Spektor! Belle & Sebastian! Midlake! Florence & The Machine! Oijoijoi...), mutta ajateltiin mennä jo lauantaina festarifiilistä hakemaan. Onhan siellä lauantaina näitä perus kotimaisia joita voi käydä kattomassa. Menee kyllä pirusti rahaa noihin kesän rientoihin. Tuo setti kustantaa 95€, Flow puolestaan 102€ plus veikkaisin reilut 40€ LCD Soundsystem + muut -avajaiskonsertista. Ja kaikkiin olisi varmaan syytä ostaa liput aika pian. Ja kohta olisi Helsingissä Rufus Wainwrightin keikka, sekin olisi 49€.

The Nationalin uusi albumi on muuten ihana. Suosittelen.

Tänään oli muuten päällä tällaista:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Farkkutakki: UFF // Hame: itsetehty // Kengät ja paita: Zara // Sukat: Lindex

Denim jacket: second hand / UFF // Skirt: self-made // Wedges and sweater: Zara // Socks: Lindex


Asu oli todella yksinkertainen, annoin uusien kenkien toimia katseenvangitsijana. Ovat muuten todella mukavat jalassa ja hyvät kävellä, mutta kieltämättä hieman haasteelliset epätasaisilla pinnoilla. Onneksi noissa on pohjissa muutaman millin kumikerros, ei niin pahasti lähde lipsumaan.

Tuo farkkutakki on muuten saalista samalta UFF-reissulta mistä ostin mokkatakkinikin. Tuollainen vähän laatikkomaisempi farkkutakki olikin ollut jonkun aikaa jo kiikarissa.

Kylläpä mulla on muuten asiaa tänään. Nyt lopetan. Tai heti käännösten jälkeen.

-

It might be really warm here in Helsinki next weekend. Or it might not. Frustrating. Although I have exams next monday and tuesday, so it's not like I'd get to really enjoy the warmth.

Anyway, I'm really looking forward to some festivals this summer, good stuff coming up. They will cost a loooot of money though, but it'll be worth it.

I wore a really simple outfit today, I let my new Zara wedges to have all the attention. They are really comfortable and easy to walk in, but just a little hazardous on uneven surfaces, such as cobblestone. But who cares, really.

The denim jacket is a pretty new vintage find, I had been looking for a boxy denim jacket such as this.

3 comments:

Annika said...

loveen sun kenkiä! jeps, nationalin uusin levy on kyllä paras!
samoin mullakin olis ostoslistalla ainakin noi flown liput avajaiskonsertin kera. itse veikkaan, että tänä kesänä ei muille festareille tule lähdettyä kun taas sen verran kallista puuhaa ja muutenkin oon jotenkin kyllästynyt siihen leirielämään :D

Zionnah said...

Ihana asu! Tykkään hirveästi! 8)


http://zionnah.blogspot.com/

Roosa ja Aida said...

Tosi kiva asu (: