Sunday, May 9, 2010

something golden

Tällaisessa asussa lähden kohta viettämään äitienpäivää vanhempien luokse. Uudet kengät jalassa huolimatta koleahkosta ja tihkusateisesta säästä.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Neule: UFF // Mekko: Zara // Kengät: Jeffrey Campbell // Sukat: H&M

Knit: vintage // Dress: Zara // Wedges: Jeffrey Campbell // Socks: H&M


Mulla menee muuten ihan täysin hermot hiuksiini. Ne ovat nyt siinä kasvatusprosessin vaiheessa, että ne ovat vain kauttaaltaan väärän pituiset. Pituus on juuri tasan olkapäille juuri nyt, aiheuttaen sen että latvat lähteävät kääntymään siinä urpon näköisesti ulospäin. Otsis puolestaan on ehkä noin poskipäille, joten ei tule kuuloonkaan että antaisin sen olla vapaana. Joudun nyt siis toistaiseksi turvautumaan pinneihin ja ponnareihin... Tahtoo pitkät hiukset NYT!

-

This is what I'm wearing today, soon I'm off to celebrate mother's day with my family. Wearing the new wedges despite the somewhat chilly and drizzly weather.

I'm also hating my hair right now. I'm growing it out, and the length right now is just really awkward. It hits my shoulders causing the end to flip outwards, looking ridiculous. The bangs are also a disaster if I don't pull them away from my face. I want long hair NOW!