Thursday, May 6, 2010

That Mary, she rocks.

Hain tänään tullin haaviin jääneet Jeffrey Campbellin Mary Roks -kenkäni kotiin. Tullimaksua en joutunut maksamaan, mutta verot kyllä. Tilasin siis Solestruck.comista.

Olen kyllä ihan rakastunut. Kengät on korkeasta kiilastaan huolimatta todella hyvät kävellä ja mukavat jalassa. Otin varmuuden vuoksi koon 5,5 normaalin 6:n sijaan, sillä mikään ei ole pahempaa kuin liian isot korkokengät. Nämä ovat paksumpien sukkien kanssa näin uutena hieman naftit, mutta ohuiden sukkien kanssa ja paljain jaloin varsin sopivat. Eivätkä siis sukkienkaan kanssa todellakaan häiritsevän pienet.

Tekisi mieli tilata nämä myös nudena...

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


I got my Jeffrey Campbell Mary Roks -wedges home today from the customs. I'm in love, they are absolutely perfect. Very comfortable and easy to walk in despite the high wedge. I ordered from Solestruck.com

I kinda want these in nude as well...

6 comments:

Sipriina said...

OU MY GOD!!
Mä haluun kanssa!
Huoh....paljon maksoit noista?
Noi on vaan niin mageet, mun on ehkä pakko ostaa myös...

Tuuli said...

Tullisetä laski että kengät postikuluineen maksoivat 120 euroa (125 dollaria + n. 35 dollaria postikulua), ja siihen päälle tuli vielä 26 euroa veroa :P Eihän se ihan halvaksi tullut, mutta kyllä noista kelpaa maksaa! Että tilaamaan vaan, jos noita vielä jäljellä on, viedään kuulemma ihan käsistä..

Antonia said...

oh i love those shoes...

Annika said...

hienot ovat! itsellä myöskin kiikarissa jonkunlaiset avokärkiset kiilakorot!

Glamour Bbey. said...

They're stunning!

Tuuli said...

Antonia: Me too :D

Annika: Kiitti! Toivottavasti löydät kivat :)

Bbey: They sure are!