Monday, May 17, 2010

things.

Okei, tyypit. Mulla on tentti huomenna, joten siksi pieni hiljaiselo täällä blogin puolella. Mutta tähän väliin muutama asia, joista olen ehkä ihan luvattoman innoissani.

Arcade Fire konsertoi Helsingin Senaatintorilla kesäkuun lopussa. Pakkopakkopakko päästä.Toiseksi, päivä jota me kaikki olemme odottaneet, on aivan pian käsillä. Weekday ja Monki aukeavat vihdoin keskiviikkona. Huomenna olisi avajaispirskeet, mutta en ole vielä päättänyt lähdenkö sinne tungeksimaan. Sen sijaan pohdin tässä, että ryntäisinkö ostoksille jo heti keskiviikkona, vai odottaisinko että pahin ryntäys on ohi...

Tässä pari juttua mitä kyseisistä putiikeista haluaisin. Tuskin just näitä sitten valikoimassa on, mutta aina voi toivoa!

Image and video hosting by TinyPic


-

Okay guys, I have an exam tomorrow, therefore the silence at the blog lately. However, I would quickly like to tell you about few thing I'm ridiculously excited about.

First, The Arcade Fire is playing an open air concert in Helsinki in June. How awesome is that. Gotta get tickets.

Second, the swedish labels Weekday and Monki are opening their Helsinki stores on Wednesday. Hurray, finally! I made a little collage about the items I would like to find from them!

1 comment:

anna said...

Ootan ite innolla et pääsen kattoon Monkin ja Weekdayn tarjontaa :) Mullaki on huomenna tentti, ei oikee inspaa! :P