Tuesday, June 15, 2010

blue

Pahoittelut päivitysten puutteesta täällä. Iski aivan täydellinen motivaation ja inspiraation puute hetkeksi. Kävin eilen sitten hakemassa inspiraatiota kaupoista (lompakko ei kiitä tästä lähestymistavasta), ja into onkin tässä jo palaillut. Ostin eilen aika yllättävän vaatekappaleen, eli siniset farkut. En ole siis vuosiin juurikaan käyttänyt muita farkkuja kuin eri mustan ja harmaan sävyihin osuvia. Ehkä siksi tämä perussininen näyttääkin omaan silmään melko raikkaalta ja virkistävältä juuri nyt. Tietty jos olisin niin sanotusti kunnolla muodin hermoilla, olisin ostanut farkkuni leveälahkeisempana versiona. En kuitenkaan koe, että haluaisin yhtään enempää korostaa alakroppani suhteellista leveyttä tai muutenkaan näyttää vielä lyhyemmältä. Kapeissa lahkeissa siis pysytään, sanoivat muotitietoiset mitä vaan.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Farkut: Gina Tricot // Neule ja huivi: Monki // Kengät: Jeffrey Campbell Mary Roks

Jeans: Gina Tricot // Knit and scarf: Monki // Wedges: Jeffrey Campbell Mary Roks


Kävin ensin Weekdaylla väijymässä Cheap Mondayn farkkuja, ja rahtasinkin sovituskoppiin melkoisen läjän. Farkuissa on tuumakokoni vyötäröllä yleensä 25 (joskus harvoin 26) ja joskus unisex -malleissa myös 24. Otin siis sovitukseen kokoja 24 ja 25. Aloitin kiskomalla koon 25 päälleni ensimmäisestä mallista, mutta totesin että ne ovat auttamattomasti liian isot. Eli koko 24 vaan sitten seuraavaksi päälle. Tai siis, ainakin yritin saada ne päälle. En vaan millään saanut itseäni mahtumaan niihin. Tässä vaiheessa ajattelin, että ehkä farkkuihin on eksynyt väärä kokolappu, ja kokeilin toista mallia. Aivan sama juttu. Kaikesta päätellen siis Cheap Mondayn farkut eivät ole mulle tarkoitettu näillä nykyisillä mitoilla. Mutta todella outoa silti, miten suuri kokoero voi peräkkäisten kokojen välillä olla.

Lopulta ostin siis farkut Gina Tricosta hintaan 19,90, ja ne istuvat kuin hanska. Täyttävät vaatimukseni myös hieman korkeammasta vyötäröstä, jotta pahimmilta jenkkakahva- ja teiniefekteiltä vältytään. Oi jos nämä vielä saisi vaikka tummanharmaana. Tätä mallia oli myös tumman ja todella haalean sinisinä, ja mietinkin mitä kävisi, jos värjäisin ne todella haaleat harmaalla värillä... Onko kellään kokemuksia?

-

Sorry for the radio silence guys. I was hit by a total lack of motivation and inspiration. After a quick round at the shops yesterday, I'm getting back into the groove again. Maybe it's because of this new purchase of mine, basic blue jeans. I haven't worn any other color of jeans other than black and grey, so this basic blue feels and looks really fresh right now. I know that if I was really fashion conscious I would have gotten this color with a wider leg. However I don't feel that my lower body needs to look any wider and shorter it already is. So I'm sticking to the narrow leg, no matter what the fashion police says.

1 comment:

Anonymous said...

Mustana noita farkkuja on ainakin! Itselläni ne tummansiniset (lempifarkut!) ja mustat. Hyvin voisi kyllä uumoilla, että syksyä vasten vois tulla vielä niitä tumman harmaitakin. Oman kokemuksen mukaan myös kestävät, ja todellakin ihan täydellisen malliset! :)