Wednesday, June 9, 2010

headless

Vähän on tässä ollut inspiraation puutetta, niin pukeutumisen kuin bloginkin suhteen. Tänään sain kuitenkin puettua jotain päälleni. Muutamat viime päivät, kuten tänäänkin, en ole jaksanut miettiä puketumista sen enempää, kuin mitä aamulla on pakko. Usein saatan jo edellisenä iltana miettiä seuraavan päivän asun, etenkin jos aamulla on tiedossa tiukka aikataulu. Sen sijaan tällainen viiden minuutin pikapukeutuminen liikkeelle lähtiessä on ainakin sitä todellista "fiilispukeutumista". Tulos on yleensä joko huolettoman tyylikäs, tai täysi katastrofi. Voitte itse päättää, kumpaan kategoriaan tämän päivän asu menee.

Päättömään kuvaan syypää löytyy naamasta ja hiuksista, jotka eivät suostuneet yhteistyöhön tänään lainkaan.

Image and video hosting by TinyPic


Vaatteet: H&M // Vyö: JC // Kengät Hong Kongista

All clothes: H&M // Belt: JC // Shoes from Hong Kong


PS. Blogikirppiksen puolella ja täälläkin oli esitetty kysymyksiä ja mittatoiveita muutamista kohteista, ja näihin on nyt vastattu! Ja muutenkin, kohteet sulkeutuu huomenna klo 24:00. Eli hophop nyt kirppikselle, tuosta sivupalkin bannerista!

-

My outfits lately have been rather uninspired for the last few days. I've just thrown something on every morning. Often I pick out my outfit for the next day the night before, especially if I know I'll have a tight schedule in the morning. This getting dressed in 5 minutes thing, on the other hand, is truly dressing according to the mood. The result is usually either casually stylish or a total disaster. You can decide for yourself which category today's outfit falls under.

Headless shot can be blamed on a really bad hair and face day.

4 comments:

Susu said...

Tosi kivat housut!

Elina said...

paketti oli tullut alkuviikosta! kiitos, paita on ihan jätte ihana! :-)

Zionnah said...

Ihanan sievä ja rento asu! 8) Kengistä tykkään kovasti!

Glamour Bbey. said...

This look is lovely!