Thursday, June 3, 2010

leo

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Mekko: Acne // Neule: second hand // Pyöräilytrikoot: GT // Kengät: Jeffrey Campbell
Dress: Acne // Knit sweater: second hand // Cycling shorts: Gina Tricot // Wedges: Jeffrey Campbell


Hyvin yksinkertainen asu tänään. Melkein. Itse tykkäilen siitä, miten pyöräilytrikoot tuovat asuun jotain pientä extraa. Ja nämä mekon helman alta pilkahtavat leopardiversiot ovat aika hauskat katseenvangitsijat.

Google Analyticsin mukaan täällä blogissa ei muuten käynyt eilen yhtään ketään, onko blogi yhtäkkiä niin surkea että olen joutunut boikottiin? :D Ei kovin rohkaisevaa blogin pitämisen suhteen... Ja siis kaikenlainen rakentava palaute on tervetullutta :) EDIT: Kiitos Ulrikan, syy selvisi, eli enpä ollut muistanut asentaa seurantakoodia blogipohjaa vaihtaessani :D My bad.

Hauskaa melkein viikonloppua, ihmiset!

-

Very simple outfit. Almost. I like how the leo print cycling shorts showing under the hem of the dress work as an eye catcher.

Also, accroding to Google Analytics no one visited my blog yesterday. Does is really suck so much? :D Not very re-assuring... EDIT: Haha, well thanks to Ulrika I found out the reason for this... I just had forgotten to re-install the analytics tracking code to my new layout :D My bad.

Happy almost-weekend, lovelies!

10 comments:

Noa said...

Tyylisi on kyllä ihana. Olen pitkään seurannut blogiasi jättämättä kommenttia, mutta ehkä on parempi ilmiantaa itsensä :) Mielestäni keksit hienoja ja persoonallisia pukeutumisideoita menemättä millään asteella mauttomuuksiin! Ihanaa kesää siulle!

Pilot said...

yes, i didn't visit your blog yesterday, but to make it up-i will read it twice today :)

Annu said...

Mitä ihmettä. Kyllä mä ainakin käyn täällä joka kerta, kun päivität. :) Tykkään siitä, että puhut kuvilla etkä liialla tekstillä. = Ei turhia kuvia, ei turhia tekstejä - vaan asiaa.

Kati said...

Munkin täytyy ilmottautua lukijaksi. Olen erittäin laiska kommentoija, mutta täytyy korjata tuo vääryys mitä google analytics on sulle syöttäny nimittäin ainakin minä olen ahkerasti (eilenkin) käynyt katselemassa josko ois uusia postauksia ;)

Sulla on ihana tyyli ja kadehdin sun kirpparilöytöjä ahkerasti :) keep going!

Phara said...

No! I love your blog, especially the outfit posts. You truly have amazing style.

Tuuli said...

Noa: Kiitos, tosi mukava kuulla! :)

Pilot: Haha, awesome ;)

Annu: Sehän tarkoittaa sitten sitä, että Google on väärässä! ;D Kai tämänkin päivän oli koitettava ennen pitkää.

Kati: Hehee, joskushan sen ison ja mahtavan Googlenkin oli sitten ilmeisesti oltava väärässä :D Ja kiitos!

Phara: Thank you, glad to hear it! :)

Ulrika said...

Muistitko asentaa seuranta koodin uudestaan kun vaihdoit blogipohjaa?

Näin muuten nuo pyöräilypöksyt kaupassa ja ajattelin että ne ei voi näyttää hyvältä, mutta sulla sopii näköjään mikä vaan!

Tuuli said...

Ulrika: No niin, kiitos, enpä olisi tuotakaan varmaan tajunnut itse :D Olisin vaan miettinyt hamaan tulevaisuuteen asti, että miten mun blogissa ei muka käy enää kukaan...

Heheh, mäkin meinasin ensisilmäyksellä skipata noi pöksyt, mutta jokin sai mut palaamaan takaisin. Aattelin, että jos ne nyt maksaa vaan 4,90 nii kokeillaan sitten. Saa itselleen vähän haastetta, kun yrittää saada "rumat" vaatteet toimimaan omassa tyylissään ;)

Ulrika said...

No mulle kävi just noin että vajaan viikon ihmettelin, että eikö mun blogissa oo enää yhtään kävijää :D

Vio said...

I love this outfit!
that's parfect!!
violaine
http://www.2girlstonight.com